Konečně herní paráda v podání juniorů

Junioři oškubali supy dohola a získali klid do závěru soutěže

 

JIŽNÍ SUPI PRAHA – TESLA PARDUBICE¨

51 – 92 (15 – 18, 27 – 53, 36 – 73)

BODY:  Hřebík 24 (4×3. 9 doskoků), Vondráček 21 (5×3), Soldán 13(13 doskoků), Procházka 9 (6 asistencí), Tesař 8 (10 doskoků), Kostka 7 (1×3), Fecko 4 (6 asistencí), Šrámek 4, Fiedler 2 (15 doskoků).

     Tesla přijela do pražské sokolovny v Petrovicích v téměř nejideálnějším složení a od závěru první čtvrtiny to na jejím výkonu bylo jaksepatří  znát.  Po nervózním začátku se za stavu 15-13 probudili ostrostřelci VONDRÁČEK s HŘEBÍKEM a supí hnízdo doslova vybombardovali přesnými zásahy z trojkového oblouku. Pod košem kralovalo trio TESAŘ – SOLDÁN – FIEDLER a tak následoval úsek z kategorie snů – 0-23! To už na hřišti působil jenom jeden tým – Tesla, která soupeře válcovala a nedala šanci se nadýchnout. Nic se nezměnilo ani po jakémkoli prostřídání  a přestože druhý poločas už nebyl tak dokonalý jako skvělá druhá čtvrtina, lze říct, že junioři sehráli svůj nejlepší zápas v této sezóně a prakticky si 4 zápasy před koncem zajistili účast v soutěži  i  pro příští sezónu.

     Pochválit lze všechny hráče bez rozdílu věku či herní pozice, neboť od druhé čtvrtiny se na hru Tesly opravdu pěkně dívalo z lavičky i z hlediště. A to je to nejpříjemnější konstatování po mnoha útrapách týmu v průběhu sezóny.

Příspěvek byl publikován v rubrice Ostatní. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.