Víkendové soužení kadetů

Kadeti se o víkendu protrápili alespoň ke třem bodům z cizích hřišť

Výhra v Poděbradech

BASKET PODĚBRADY  – TESLA PARDUBICE

59 – 65 (8 – 16, 24 – 32, 38 – 55)

BODY: Fiedler 22 (19 doskoků, 6 získaných míčů, 5 bloků), Fecko 17 (1×3, 7 získaných faulů), Janoušek 10, Adamec 9 (5 získaných míčů), Toman 5 (1×3),  Ptáček 2, Bílek 0 (za 27 minut hry!),  Votava 0 (za 24 minut hry), Málek 0, Šrámek 0, Knol 0.

     Po řadě nadějných výkonů i sérii úspěšných výsledků se kadeti k výhře v Poděbradech hodně protrápili a ačkoli po celý zápas vedli, herně to tentokrát hodně skřípalo. Nebýt tandemu F-F (FECKO-FIEDLER) a alespoň mírně produktivních  JANOUŠKA s ADAMCEM, neměl tentokrát kdo ohrozit koš. Přitom tým hrál skoro v optimálním složení, ale je vidět, že hráči trénují ve dvou skupinách (Tesla a BK) a v řadě herních činností si příliš nerozumějí a neumějí navzájem vyhovět. Ve chvílích, kdy se týmu nedaří, nemá se o co opřít a nemá žádné secvičené mechanismy, které  obvykle u jiných týmů fungují. S tím jsme ale do sezóny vstupovali a tak to zatím prostě je a my se s tím snažíme poprat. Někdy úspěšněji, jindy méně.

Trapná prohra ve Vysoké

BK VYSOKÁ NAD LABEM – TESLA PARDUBICE

50 – 47 (6 – 8, 21 – 18, 35 – 36)

BODY: Fiedler 11 (16 doskoků,  8 získaných faulů, 6 získaných míčů, 5 bloků, ale TH 10/3), , Janoušek 10 (6 doskoků), Fecko 8 (7 ztrát), Adamec 6 (5 ztrát, TH 4/4),  Šrámek 6 (6 získaných míčů), Málek 2, Ptáček 2, Votava 2 (7 ztrát!).

     Herní nepohoda týmu ze soboty se v neděli po ránu ještě výrazně prohloubila tím, že rozehrávač FECKO ani zdaleka nepodal svůj optimální výkon a stará pravda  jak hraje rozehrávač, tak hraje celý tým,  se potvrdila v plné nahotě. Zápasy s Vysokou bývají úporné, soubojové, nehezké  a nejinak tomu bylo i tentokrát. Jestliže se pardubičtí diváci v Poděbradech ptali, jaký naordinoval trenér pro hráče prášek na spaní, pak v neděli  museli dostat minimálně pětinásobnou dávku. Tenhle prospaný zápas byl  hrozidelným zážitkem, na který musí všichni hráči rychle zapomenout a vrátit se na vlnu, na níž hráli v průběhu ledna a února. Tady se všichni vrátili zase na začátek sezóny, kdy to týmu rovněž ještě příliš nešlo.  Omluvou pro opravdu trapný výkon nemůže být ani skutečnost, že oproti sobotě chyběli  BÍLEK nominovaný pro 0 minut do extraligového týmu a alpinista TOMAN, který odjel na školní  lyžák do Rakouska.

Příspěvek byl publikován v rubrice Ostatní. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.