Pozvánka na setkání bývalých i současných hráčů Tesly

     V letošním roce tomu je už 65 let, kdy ve skromných podmínkách vznikl oddíl basketbalu při TJ Tesla Pardubice. Rádi se při této příležitosti setkáme se všemi hráči, trenéry či funkcionáři, kteří v našem klubu působili a mají ho v paměti jako zajímavou součást svého života. Byli bychom rádi, kdybychom mohli zaznamenat zajímavosti z chodu klubu v minulosti zásluhou jejich vzpomínek na zážitky spojené s  činností našeho klubu. 

     Věříme, že se dostaví i dostatek hráčů stále ještě schopných obléknout kecky a vyběhnout na palubovku studánecké tělocvičny, která je, byť v hodně rekonstruované podobě, trvalým sídlem našeho klubu již plných 60 let, tedy ihned od založení nové Základní školy Studánka v roce 1963.

     V současné době má klub 4 týmy – dospělé ve II. lize mužů a jejich rezervu ve Východočeské lize, dále juniory a kadety v celostátních ligách. Naším cílem není postup do vyšších pater, ale neustálá účast v těchto soutěžích, což považujeme v podmínkách Tesly za vynikající bilanci. Využíváme dlouhodobou spolupráci s BK Pardubice a získáváme z něho hráče, kteří nedosahují výkonnosti požadované pro vrcholový basketbal, ale jsou výborně připraveni do našich podmínek. I pomoc těmto hráčům je naším dlouhodobým záměrem a smyslem naší práce. Každý hráč tak má možnost rozvíjet svoje herní dovednosti na té úrovni, kterou mu příroda dopřála a na níž se dokáže herně uplatnit natolik, aby měl z basketbalu dobrý pocit. Rádi mezi sebou přivítáme každého, kdo nám v naší činnosti bude ochoten pomáhat na jakémkoli postu – trenéra, vedoucího týmu, řidiče k utkáním mládeže, zapisovatele, časoměřiče, organizátora víkendových utkání či dokonce sponzora klubu, stejně jako nové hráče, kteří rozšíří kádry našich družstev dospělých i mládeže.

      Na setkání se všemi se těší  členové výboru oddílu – organizátoři setkání.

 

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Ostatní. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.