Junioři: Hladká výhra po kostrbatém výkonu

BK  NAPOS VYSOKÁ NAD LABEM – TESLA PARDUBICE

45 – 71 (15 – 21, 19 – 37, 31 – 53)

BODY: Fiedler 15 (13 doskoků), Kněžour 15 (6 zisků, 5 ztrát), Adamec 12 (1×3, 12 doskoků, 6 zisků, 6 ztrát), Fecko 10, Málek 7, Janoušek 4, Klimeš  3 (6 doskoků), Šrámek 3, Míča 2, Pánek 0.

     Oslabená Vysoká tentokrát nepředstavovala pro náš tým velkou překážku, tou byl spíše ne příliš kvalitní, četnými naivními ztrátami míče doprovázený výkon našeho týmu. I tak se utkání neslo ve znamení neustálého zvyšování náskoku Tesly, o nějž se bodově i herně postaral nejvíc Adam KNĚŽOUR, byť i on nasbíral 6 nevynucených ztrát míče na svoje konto. Byla znát i skutečnost, že kromě obvyklé rivalské soutěže v rámci soutěže příliš o nic nešlo a že týmy hrály s jakýmsi úsporným nasazením, snad aby se nikdo nezranil před přicházející velikonoční pomlázkou. Petr FIEDLER sice zaznamenal rovněž 15 bodů, ale dalších minimálně 15 dokázal nepochopitelně „zavraždit“. S přibývajícími minutami přicházely nevynucené ztráty i na Filipa ADAMCE, který zápas výborně rozjel, ale postupně jeho výkon upadl do úrovně celého nepříliš hezkého utkání. A další sedmička přítomných tesláků na sebe ničím interesantním neupozornila vůbec.

     Junioři ukončí výsledkově relativně úspěšnou sezónu za tři týdny v Jindřichově Hradci a Kolíně s cílem uhájit svoje prvenství v play out svojí skupiny juniorské ligy.

Příspěvek byl publikován v rubrice Ostatní. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.